ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στο εργαστήριο του E-fumo®, δεν παράγουμε ατμιστικές βάσεις και γεύσεις των υγρών άτμισης ούτε κατασκευάζουμε τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Χρησιμοποιούμε και συνθέτουμε τις ατμιστικές βάσεις και τις γεύσεις από Ευρωπαϊκές εταιρίες Inawera (Πολωνία) και Totally Wicked (Ηνωμένο Βασίλειο) και εισάγουμε ανταλλακτικά ηλεκτρονικών τσιγάρων από επιλεγμένα εργοστάσια OEM προϊόντων τα οποία δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε για τις καλύτερες δυνατές λειτουργίες και αντοχές τους.

Υγρά Άτμισης
Οι ατμιστικές βάσεις που χρησιμοποιούμε είναι καθαρές βάσεις
προπυλικής γλυκόλης (PG) και φυτικής γλυκερίνης (VG) από την Inawera. Η PG έχει καθαρότητα 99,5% και η VG (επειδή είναι παχύρευστη) είναι αραιωμένη με 18% απιονισμένο νερό. Δεν γίνεται καμία επιπλέον ανάμειξη με άλλες ουσίες όπως κιτρικό οξύ, διάφορους διαλύτες κ.α. εκτός από τη γεύση. Ενημερωτικά, η PG δίνει το «χτύπημα» στη τζούρα (αλλά λιγότερη ποσότητα ατμού) και η VG την ποσότητα του ατμού με λιγότερο «χτύπημα» (και λίγο πιο γλυκιά γεύση).

Η προσθήκη νικοτίνης είναι προαιρετική. Τα υγρά άτμισης e-fumo με  0mg θεωρούνται ελαφριά. Τα υγρά άτμισης e-fumo με 8mg θεωρούνται μέτρια. Τα υγρά άτμισης e-fumo με 12mg νικοτίνη θεωρούνται βαριά, και τα υγρά άτμισης e-fumo με  18mg νικοτίνης θεωρούνται τα πολύ βαριά. Η ποσότητα των mg είναι σε 1ml υγρού, δηλάδη τα ποσά αυτά επί της % είναι 0,1% μέχρι 3,6% το μέγιστο.

Όλα μας τα υγρά άτμισης φέρουν μία αρχική κατασκευαστική τιμή.

Ανάλογα με τις γεύσεις και τις κατασκευαστικές εταιρίες, τα υγρά άτμισης, έχουν χωριστεί σε διάφορα προϊόντα και σε διάφορες ποσότητες. Όλες οι καπνικές γεύσεις έχουν χωριστεί ανάλογα με την κατασκευαστική εταιρία.

Οι υπόλοιπες γεύσεις, είναι εξομοιώσεις γεύσεων από αρωματικές γεύσεις χρήσης τροφών και ζαχαροπλαστικής δίνοντας μία ποικιλομορφία στο ηλεκτρονικό άτμισμα. Όλες αυτές οι (λοιπές) γεύσεις είναι από την Inawera. Σε περίπτωση προσθήκης γεύσης από άλλη κατασκευαστική εταιρία, στις επιλογές θα φαίνεται μέσα σε παρένθεση ο κατασκευαστής.

Όλα τα υγρά άτμισης έχουν μία αυτοκόλλητη ετικέτα, η οποία εκτυπώνεται αποκλειστικά για το κάθε υγρό.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα υγρά άτμισης είναι πολύ επικίνδυνα σε περίπτωση κατάπωσης και ειδικά αυτά που εμπεριέχουν νικοτίνη! Η κατάπωση υγρού άτμισης με νικοτίνη μπορεί να είναι θανατηφόρα! Τοποθετήστε τα υγρά σας σε μέρος μη προσβάσιμο από παιδιά, ανθρώπους με προβλήματα υγείας αλλά και ζώα! Να φυλάσσεται τα υγρά άτμισης σε δροσερό και σκοτεινό μέρος (όχι σε ψυγείο) χωρίς να τα χτυπάει άμεσα το φως του ήλιου διότι υπάρχει περίπτωση αλλοίωσης του περιεχομένου.


Ανταλλακτικά Ηλεκτρονικών Τσιγάρων
Στο Εfumo® ν θα βρείτε έτοιμα "πακέτα" ηλεκτρονικών τσιγάρων πέραν από κάποιων συνδυασμών ή Mods. Επιλέγουμε να παρέχουμε σε σας όλα τα εξαρτήματα / ανταλλακτικά για να κάνετε από μόνοι σας τη σύνθεση του ηλεκτρονικού τσιγάρου που θέλετε ή να επιλέξετε μεμονομένα αυτό που θέλετε. Όλα τα ανταλλακτικά των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι εισαγωγή από διάφορα εργοστάσια OEM προϊόντων της Κίνας, κύριων κατασκευαστών των ηλεκτρονικών τσιγάρων παγκοσμίως.

Τα ανταλλακτικά των ηλεκτρονικών μας τσιγάρων έχουμε επιλέξει να μην φέρουν λογότυπα όπως Ego-T/-C/-W κ.λπ. ούτε επωνυμίες εταιριών με ψηφιακή εκτύπωση, για να μπορείτε να τα συνδυάσετε με οποιαδήποτε προϊόντα της σειράς.

Έχετε υπόψη ότι οι ατμοποιητές και οι μπαταρίες έχουν ένα ευδόκιμο χρόνο ζωής. Άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από την συχνότητα χρήσης των προϊόντων.
Οι ατμοποιητές της σειράς Ego (-T/-C/-W) ο χρόνος ζωής τους είναι 1 με 2 εβδομάδες, ενώ τα Cartomizers των DCT και οι Clearomizers περίπου 2 βδομάδες με 1 μήνα.
Η καλή χρήση των μπαταριών ιόντων λιθίου είναι 4 με 9 μήνες, ενώ με το πέρασμα του καιρού και τις συνεχείς φορτίσεις αρχίζει να φθίνει η λειτουργικότητά τους και να πέφτει η τάση τους.
Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά και παρελκόμενα υπόκεινται στη χρήση του ατμιστή.

Τα ανταλλακτικά και παρελκόμενα του e-fumo φέρουν εγγύηση καλής χρήσης κατά την παράδοση (DOA). Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν το οποίο ή δεν ελέγχθηκε σωστά ή καταστράφηκε κατά τη μεταφορά του θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 3 ημέρες από την παραλαβή του. Η ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος είναι η ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας όπως καταγράφεται από τον μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking number) της παράδοσης των ΕΛ.ΤΑ. ή της Γενικής Ταχυδρομικής.

Διαθεσιμότητα
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν υπάρχει στο απόθεμα, ή θα διαγραφεί αυτόματα ή στην περιγραφή του προϊόντος θα εμφανιστεί ο χρόνος διαθεσιμότητάς του. Σε κάθε ανανέωση του εκάστοτε προϊόντος, είτε από ξεστοκάρισμα είτε από προσθήκη νέων επιλογών/χρωμάτων, το προϊόν θα εμφανίζεται στην λίστα της αρχικής σελίδας ως νέο προϊόν. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να
επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας ή τη διαθεσιμότητά τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο